Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза, че е взел решение

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза, че е взел решение
Коментари Харесай

Тръмп е избрал вицепрезидента си

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че е взел решение кой ще избере за собствен претендент за вицепрезидент, но към момента не е съобщил решението си на републиканците, оповестява " Блумбърг ".

Избраният претендент ще участва на президентския спор идващия четвъртък в Атланта.

Въпреки че конфликтът му с президента Джо Байдън няма аудитория, доста от вероятните претенденти за вицепрезидент - измежду които губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргъм, сенатор Марко Рубио от Флорида и сенатор Джей Ди Ванс от Охайо - се чака да участват на проведено празненство за гледане от акцията на Тръмп.

Фаворитът на Републиканската партия за президент по-рано сподели, че ще разгласи избора си на или малко преди Националния конгрес на Републиканската партия, който стартира на 15 юли в Милуоки.

Но Тръмп може да реши да направи известието и по-рано, отчасти с цел да отклони вниманието от отразяването на присъдата му на 11 юли по 34 закононарушения по делото в Ню Йорк.

Кампанията ускори подготовката след избирането на претендент за вицепремиер на Тръмп. Нает е частен аероплан за претендента за вицепрезидент сред юли и ноември, съгласно човек, поискал анонимност, с цел да разиска напъните.

Изборът ще бъде значимо решение за някогашния президент, който се стреми да разшири изборната си коалиция на фона на проучвания на публичното мнение, които демонстрират, че гласоподавателите са разочаровани и от двамата претенденти. Тръмп беше във Филаделфия в събота, с цел да се появи на протест в северната част на града, обичайно цитадела на демократите.

Тръмп скъса с Майк Пенс, откакто някогашният му вицепрезидент разгласи, че не има вяра, че има конституционните пълномощия да блокира узаконяването на загубата на Тръмп от Байдън през 2020 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР